Even voorstellen

Mijn naam is Dennis Vos. Na 8,5 jaar in de accountancybranche te hebben gewerkt heb ik in 2014 mijn administratie- en advieskantoor opgericht. Door mijn ervaring bij accountantskantoren, ben ik van mening dat persoonlijke en transparante dienstverlening erg belangrijk is, wat bij de grote, dure accountantskantoren vaak ontbreekt. Dit is dan ook precies wat u bij mij kunt verwachten: een persoonlijke, transparante, betrouwbare en professionele aanpak gericht op uw bedrijf, met uw eigen branche gerelateerde behoeftes.

In samenwerking met…

Om een totaalpakket aan te kunnen bieden, werk ik samen met een fiscalist en een accountant, welke de jaarrekening ondertekent (in geval van BV’s) en daar waar nodig advies geeft bij mogelijke/specialistische vraagstukken op fiscaal, financieel en economisch gebied.

Daarnaast werk ik samen met een administrateur die de salarisadministratie verzorgt.

Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor uw bedrijf, waarbij alle mogelijke diensten op financieel en/of economisch gebied voor u worden verzorgd op een professionele, transparante, betrouwbare en persoonlijke manier.

Graag nodig ik u uit om contact met mij op te nemen om te bekijken wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen.